Wye Ruin It?

Wye Ruin It?

LATEST NEWS

Alegerile consiliului județean Herefordshire - Romanian Version

 Please share this post with your Romanian friends -it is the translation about the coming county council elections and who to support to stop the bypass and get better local government

Pentru cine să votați:

In perioada pre-electorală, s-a observat indeaproape cine va candida pentru alegerile consiliului județean Herefordshire din 2 mai 2019. Voturile poștale vor inceta în data de 17 aprilie 2019.

Putem spune că toate persoanele din lista de mai jos sunt cu adevărat interesate de mediu, de oprirea construcției drumului de ocolire ( Bypass ) cât si de a căuta si găsi soluții economice durabile pentru viitorul nostru, al tuturor celor din județ.

Știm că sunteți intr-adevăr ingrijorați si sătui de ceea ce se intamplă in legatură cu Brexit si poate mulți dintre voi vă gândiți să nu votați sau să irosiț această șansa gândindu-vă că nu veți avea un viitor aici. Vă ințelegem. Sugestia noastră este sa votați verde pentru partidul ‘’ It’s our county’’ sau pentru unul dintre candidații independenți. Aceștia pot să transmită un mesaj puternic in plan local dar si național, către partide si guvern legat de poluarea mediului căt si de imbunătațirea si susținerea nivelului de trai in Herefordshire.

Dacă Herefordshire Alliance ( din care face parte ‘’It’s our county’’ ) va câstiga, persoanele aflate momentan la putere la nivel national căt si cele care au fost la putere pentru foarte mult timp la nivel local, vor trebui să facă un pas înapoi, să priveasca cu atenție și să ințeleagă următorul mesaj puternic prin care noi spunem :

- NU drumului de ocolire ( BYPASS ) care va aduce mai mult trafic si emisii CO2 in zonă

- NU schimbării climei si poluarii mediului

- NU politicii feudale rămase cu gândirea in trecut

Vă rugăm să luați legătura cu candidatul vostru local si oferiți-vă să ajutati in orice fel puteți. Chiar dacă doar pentru o oră, distribuiți fluturașe sau sa vorbiți despre ele in magazinele locale în care comunitatea româna este mult mai prezentă. Este vital ca ei să aibă suportul vostru, să cunoască problemele voastre și să caute soluții impreună cu voi. Fiecare poate ajuta, indiferent de vârstă. Contacteaza-ți prietenii prin intermediul telefonului, trimite un email sau distribuie pe rețelele de socializare. Dacă ieși la o plimbare, discuta cu cine întâlnesti despre candidatul tău. Vei primi fluturașe dar dacă vrei, iți poți crea propriul poster sau poți trimite un email candidatului tău sau nouă și vom face noi un poster pentru tine.

In următoarele săptămâni, vom posta fluturașele online astfel încât să le poți distribui și tu . Aceasta este cea mai bună șansă a noastră pentru a opri acest BYPASS căt și cea mai bună șansă de a face o schimbare semnificativă in sistemul politic, in ceea ce privește poluarea mediului și cum să găsim soluții pentru a asigura un viitor generațiilor următoare.

Pentru mai multe informații click AICI

Patricia Ronan